Google lekt de Pixel 8 Pro

Google lekt de Pixel 8 Pro

30 aug 2023

Deel dit bericht

De Pixel 8 Pro is al vroegtijdig uitgelekt, opmerkelijk genoeg via de Google Store zelf. De officiële presentatie van het toestel staat gepland voor 4 oktober.

Het lijkt een vast patroon te zijn dat informatie over Google Pixel-toestellen vroegtijdig naar buiten komt. De Pixel 4 dook al weken voor de officiële onthulling op in diverse winkels, gevolgd door de Pixel 5, waarbij ook de Pixel 6A voortijdig opdook in een kleurboek. Zelfs de Pixel 7 en 7 Pro waren eerder dan gepland te bezichtigen. Nu is het de beurt aan de Pixel 8. Een afbeelding verscheen op een dienstenpagina van de Google Store, waarop een man te zien is die telefoneert met de Google Pixel 8 Pro, uitgevoerd in de kleur “Porcelain”. Deze afbeelding werd opgemerkt door Android Setting.

Maar hoe kunnen we er zo zeker van zijn dat dit inderdaad de Pixel 8 Pro in de porseleinkleur is? De bevestiging staat keurig vermeld in de alternatieve beschrijving van de foto, een waardevolle toevoeging voor mensen met een visuele beperking. In de omschrijving staat: “Een persoon gebruikt een Pixel 8 Pro in Porcelain om te bellen.”

Achterzijde

Op de afbeelding is enkel de achterzijde van de Pixel 8 Pro te zien. Deze vertoont sterke gelijkenissen met de achterkant van de Pixel 6- en 7-reeks, inclusief de horizontale uitstulping voor de camera’s. Opvallend is echter dat het ovale zwarte camerablok breder is dan ooit tevoren. In het geval van de Pixel 7 Pro is dit blok iets minder breed, met daarbij een bijkomende cirkel voor de telefotocamera.

De foto bevestigt het ontwerp dat eerder al naar buiten kwam via renders. Desondanks blijft de specificatie van de Pixel 8 Pro nog onbekend. Het lijkt echter waarschijnlijk dat de nieuwe reeks Pixel-toestellen ook uitgerust zal zijn met de nieuwe Google Tensor-chip, genaamd de Tensor G3.

Andere Berichten

Apple presenteert iPhone 15 modellen

13 sep 2023 Ik wil meer info

Alles over de iPhone 15

24 aug 2023 Ik wil meer info